Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Schagen Logo

Ontstoppen

WC verstopt Schagen

Wij verhelpen jouw wc verstopping

SCHAGEN

WC verstopt Schagen?

WC verstopt Schagen? Het jij last van een verstopte wc? Wat vervelend. Naast het feit dat het een vervelende klus is, kan het ook nog voor behoorlijke stankoverlast zorgen. Niet bepaald prettig dus!

Er zijn diverse methodes waarop je een wc kunt ontstoppen. Met de volgende methodes kun je zelf een wc ontstoppen.

Laat je het liever doen door ervaren loodgieters van Ontstoppen Schagen? Bel gratis naar 0224 201 699 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Nog even voor je aan de slag gaat: Om ervoor te zorgen dat er geen vuile spetters op je vloer terecht komen, raden we je aan de vloer rondom de wc af te dekken. Dit kun je gemakkelijk doen met een oude doek of een zeil. Tevens bespaart het een hoop troep achteraf.

Ontstoppen Schagen Logo
Loodgieter ontstoppen Schagen afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Om het probleem te verhelpen, is het belangrijk dat je de oorzaak van de verstopping weet. Vaak is een vast object in de leidingen de oorzaak.

Het kan zijn dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen wanneer je jonge kinderen hebt. Omdat dit een groter object betreft, is de kans aanwezig dat dit niet soepel wegspoelt. In dit geval is het noodzakelijk om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Wordt de verstopping veroorzaakt door vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan is het mogelijk dat je de spoeling kunt forceren en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Wil jij hulp bij het ontstoppen van je verstopping? Bel dan zo spoedig mogelijk de specialisten van Ontstoppen Schagen op 0224 201 699.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Is de verstopping in de wc zichtbaar? Dan kun je er in veel gevallen zelf bij komen.

In veel gevallen ligt de oorzaak van de verstopping bij de kronkel in de wc afvoer. Dit is vaak makkelijk op te lossen. trek een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping simpelweg met de hand weg. Papier kun je makkelijk alsnog door het toilet spoelen nadat je dat uit elkaar getrokken hebt.

Is het een groter object zoals bijvoorbeeld een hele toiletrol? Gooi het dan niet opnieuw in het toilet.

Heb je vragen of kom je er simpelweg niet uit? Dit is begrijpelijk. Bel dan onze spoedservice via 0224 201 699

Ontstoppen afvoer Schagen
Ontstoppingsdienst Schagen

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Vinden de verstoppingen in de leidingen plaats? En worden deze veroorzaakt door papier, vet of iets anders wat flexibel is?

Een goedwerkende methode is wasmiddel. Het is tevens de goedkoopste methode voor het ontstoppen van je wc. Dus zeker het proberen waard!

Hoe werkt dit? Pak eerst een grote emmer met warm water. Spuit daarna twee eetlepels wasmiddel in de wc. Gooi daarna de emmer met warm water in de wc. Het is belangrijk om het er vanaf een meter hoogte in te gieten.

Let op! Zorg ervoor dat je er geen kokend water in gooit, dit kan namelijk het porselein van het toilet afbreken.

Bel vrijblijvend met de vakmannen van Ontstoppen Schagen om jouw klus te bespreken 0224 201 699.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Geven de bovenstaande methodes nog niet het gewenste effect? Maak dan gebruik van de ouderwetse wc ontstopper.

Hoe kun je dit doen? Maak voor je begint gebruik de ontstopper flexibel door deze in warm water te houden. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter afsluit. Druk de ontstopper rustig in de hals van de toilet. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt.

Trek daarna de ontstopper snel naar je toe. Hierbij ontstaat voldoende zuigkracht. Dit herhaal je een aantal keren tot de verstopping naar boven komt.

Let op: duw de ontstopper niet te hard tegen de leiding aan. Dit kan resulteren in een situatie die alleen maar erger wordt.

Ontstoppen Schagen Leiding
WC verstopt Schagen

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wanneer je gebruikt gaat maken van een ontstoppingsveer, weet dan dat je erg voorzichtig te werk moet gaan. Schade aan de leidingen kan het gevolg zijn van het gebruiken van de veer.

Bel onze spoedservice van Ontstoppen Schagen om jouw klus te bespreken 0224 201 699.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Helaas is het niet altijd even makkelijk om je riool zelf te ontstoppen. In een aantal gevallen ligt de oorzaak op een andere plek of is de verstopping simpelweg te hardnekkig. Om die reden zijn wij, Ontstoppen Schagen, opgericht. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meest complexe situaties.

De ontstoppen van Ontstoppen Schagen werken met unieke methoden om elk probleem direct aan te pakken. Ook helpen we je graag met preventief onderhoud van het riool en de inspectie ervan.

Wij zorgen ervoor dat jouw toilet weer snel weer als nieuw werkt. Twijfel daarom niet en maak direct een afspraak. Bel ons op 0224 201 699 voor meer informatie of het verkrijgen van adviezen van onze experts.

Graven riool Schagen

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-schagen

WC verstopt

WC verstopt Schagen

Zit jouw riool verstopt? En woon je in Schagen of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Schagen. Wij bieden snelle service. Maak direct een afspraak!

loodgieter-schagen-ontstopping

Afvoer verstopt

Heb je te maken met een verstopte gootsteen? En woon je in de omgeving Schagen? Maak direct een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-schagen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Schagen

Woon jij in Schagen en omstreken? Voorkom hardnekkige verstoppingen en laat een riool inspectie doen! Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-schagen-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Schagen en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Schagen.

Loodgieter Schagen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Schagen en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Schagen! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0224 201 699

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Schagen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Schagen