Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Schagen Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Schagen

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

SCHAGEN

Afvoer verstopt Schagen?

Afvoer verstopt Schagen? Het vinden van een goede oplossing voor jouw verstopping is soms verwarrend. Er zijn online immers veel middelen en gereedschappen beschikbaar. Het is hierdoor niet altijd even duidelijk wat nu wel, en wat niet goed functioneert. Wij willen je graag helpen met het vinden van een goede oplossing voor een verstopte afvoer. Op deze pagina vindt je allerlei tips, met uitleg!

Heb je echt alles geprobeerd maar kom je er niet uit? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Wij staan voor je klaar!

Afvoer verstopt Schagen? Heb je vragen omtrent een verstopte afvoer? Bel snel en vrijblijvend naar 0224 201 699 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Schagen

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat jou kan helpen bij het ontstoppen van je afvoer in Schagen? Dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres!

De specialisten van Ontstoppen Schagen kunnen in veel gevallen snel ter plaatse zijn. Daarnaast zoeken wij zoeken naar de best passende oplossing. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Hier stopt onze service nog niet. Naast de ontstoppingswerkzaamheden voorzien wij jou ook van vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook mag zijn, Ontstoppingsdienst Schagen lost het op! Je kunt ons bereiken via  0224 201 699 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Schagen Logo
Loodgieter ontstoppen Schagen afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Wanneer jouw afvoer niet goed doorloopt, is de kans zeer aannemelijk dat je te maken hebt met een afvoerverstopping. In een aantal gevallen kun je dit gemakkelijk zelf oplossen. Wij, specialisten op dit gebied, hebben hierom een aantal waardevolle tips voor jou.

Wanneer jouw verstopping met spoed moet worden opgelost, kun je ons 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken. Wij komen zo snel mogelijk naar jou toe!

Wil je een afspraak maken? Bel ons voor een snelle service op 0224 201 699. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

We zien de laatste tijd veel dat elektrische apparaten (denk aan vaatwassers) geblokkeerd worden. In veel gevallen ligt het probleem dan ligt bij vieze filters. Je doet er goed aan deze te controleren.

Hoe doe je dit? Haal de filter uit het apparaat. Als je ziet dat de filters vies zijn, kun je deze reinigen in warm water. Zijn ze gedroogd? Dan kun je ze terug plaatsen.

Hopelijk is met deze eenvoudige stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ontstoppen afvoer Schagen
Afvoer verstopt Schagen

Sifon

Sifon legen

De kans dat jouw afvoer voorzien is van een sifon, is erg groot. Een sifon is de stankafsluiter die op vrijwel alle afvoerbuizen wordt gemonteerd. Het komt soms voor dat de zogeheten sifon niet meer goed werkt. Dit wordt veroorzaakt door troep aan de binnenzijde van de sifon. Hierdoor vloeit het water niet meer goed door.

Hoe verhelp je dit probleem? Je kan eenvoudig de sifon loshalen en het vuil eruit halen. Vervolgens draai je de sifon er weer op. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft uitgewezen dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) goed werkt wanneer je afvoer verstopt zit.

Hoe werkt dit? Voeg zuiveringszout toe aan een emmer water en giet de mengeling langzaam in de verstopte afvoer. Voor een optimaal resultaat raden wij je aan dit een nachtje laat inwerken.

Tip! Wil je een nog sterker effect? Meng dan de baking soda met azijn.

Ontstoppen Schagen Leiding
Riool ontstoppen Schagen graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een volgende zeer effectieve manier om een afvoerverstopping te verhelpen is door een ontstopper te gebruiken.

Hoe doe je dit? Zet de ontstopper met kracht op de gootsteen. Beweeg de plopper vervolgens op en naar. Hiermee creëer je namelijk zuigkracht. Dit zorgt ervoor dat de leidingen weer loskomen van vuil.

Heb je extra hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppen Schagen om jouw klus te bespreken met onze experts via 0224 201 699.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een ontstoppingsveer.

Hoe ga je te werk? Stop de ontstoppingsveer met het uiteinde in de verstopte leiding. Zet hierbij niet te veel kracht, op deze manier voorkom je dat je schade aanricht. Op het moment dat je de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig. Belangrijk is dat je achteraf de veer (opnieuw voorzichtig) uit de afvoer verwijdert.

Als het is gelukt, merk je meteen verschil. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Ervaar jij nog steeds dezelfde problemen? Bel ons dan snel en gemakkelijk via 0224 201 699. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Schagen
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Er zijn verschillende manieren waarop een afvoerverstopping kan ontstaan. Dit kan bijvoorbeeld door vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen door te spoelen.

Een tweede optie is een breuk in de leiding. Hierdoor krijgt vuil de mogelijkheid zich op te hopen in de gescheurde leiding en dit veroorzaakt uiteindelijk een verstopping.

Eveneens gebeurt het met regelmaat dat ingegroeide boomwortels zorgen voor een verstopping. Dit gebeurt vooral bij oudere leidingen. Hier dringen boomwortels eenvoudig in de afvoerbuizen.

Op het moment dat er een aardverschuiving plaatsvindt, kan het riool verschuiven. Vaak is dit niet goed voor het riool. In dit geval ligt het probleem wat ingewikkelder.

Er zijn dus verschillende manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Heb jij hier ook last van en wil je zo snel mogelijk een ontstopt riool? Bel dan direct naar 0224 201 699.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Voorkomen is beter dan genezen. Om die reden hechten wij veel waarde aan de staat van de afvoer belangrijk is. Je kunt hier zelf voor zorgen, door goed te letten wat je door de afvoer spoelt. Het is bijvoorbeeld onverstandig om dingen als frituurvet, etensresten of ander afval door de afvoer te spoelen.

Verstoppingen ontstaan over het algemeen geleidelijk aan. Daarom is het goed om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Dit voorkomt hardnekkige verstoppingen.

Onze goede meetapparatuur maakt het een stuk makkelijker de staat van de afvoer te controleren. Daarom staan wij dag en nacht voor je klaar! Wij zijn te bereiken op 0224 201 699.

Loodgieter Schagen Ontstoppen
WC ontstoppen Schagen

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wil jij een snelle en goede oplossing voor jouw verstopte afvoer? Neem dan direct contact op met Ontstoppen Schagen. Wij lossen gegarandeerd alle verstoppingen voor je op.

De prijs die wij vragen is afhankelijk van de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wat vaststaat, is dat wij altijd voor een eerlijke prijs zorgen. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben.

Onze specialisten zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing! Wij bieden de beste kwaliteit en daar zijn wij overtuigd. Als dezelfde afvoer binnen drie maanden weer opnieuw verstopt raakt, lossen wij dit gratis voor je op!

Wil je een directe oplossing voor jouw afvoer? Bel dan snel naar 0224 201 699.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-schagen

WC verstopt

Zit jouw riool verstopt? En woon je in Schagen of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Schagen. Wij bieden snelle service. Maak direct een afspraak!

loodgieter-schagen-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Schagen

Heb je te maken met een verstopte gootsteen? En woon je in de omgeving Schagen? Maak direct een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-schagen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Schagen

Woon jij in Schagen en omstreken? Voorkom hardnekkige verstoppingen en laat een riool inspectie doen! Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-schagen-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Schagen en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Schagen.

Loodgieter Schagen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Schagen en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Schagen! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Schagen

Last van een verstopte afvoer? Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Schagen en omstreken aan. Onze gespecialiseerde loodgieters bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 0224 201 699

Verstopping Schagen

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Schagen

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Schagen Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Schagen. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Schagen Langestraat

Ontstoppen Schagen heeft bij ons meedere verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

Schagen United

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Schagen.

Brandweer Kazerne Schagen

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0224 201 699

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Schagen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Schagen