Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Schagen Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Schagen

Wij verhelpen jouw riool verstopping

SCHAGEN

Riool ontstoppen Schagen?

Riool ontstoppen Schagen? Het is natuurlijk vervelend als je te maken hebt met een verstopping in het riool, dit wil je natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Helaas is het niet altijd makkelijk om je riool zelf te ontstoppen. Wanneer je aan de slag wilt met het ontstoppen, spelen er misschien vragen bij je, zoals: Hoe vind je de verstopping? Hoe ontstop ik het?

Wij snappen het wanneer je vragen hebt. Onze ontstoppers helpen je graag! Bel vrijblijvend met 0224 201 699 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Schagen staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Op het moment dat je aan de slag gaat, moet je beginnen met de vraag: op welke plaats is de riolering verstopt?

Het is mogelijk dat je het water in de gootsteen hoort borrelen wanneer je de wc doortrekt. Of misschien loopt het water minder goed weg. Dit zijn voorbeelden die een verstopping in de rioleringsleidingen verklaren. In dit geval is het verstandig hier een specialist bij te betrekken. Je doet er dus goed aan Ontstoppen Schagen in te schakelen!

De mogelijkheid dat een specifieke afvoer verstopt is geraakt bestaat ook. Blijft er bijvoorbeeld water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? In dit geval zijn haren en zeepresten vaak de boosdoeners. Zij zorgen voor ophopingen achterin de afvoer en de sifon. Dit zorgt op zijn beurt weer voor vervelende, hardnekkige verstoppingen.

Om de bron van een verstopping in het riool te vinden, is het doorspoelen van de rioolaansluitingen zeker een aanrader. Dit doe je door in elke aansluiting een emmer water weg te gieten. Wanneer er een waterkolk ontstaan, is de afvoer niet verstopt. Is dit niet geval en blijkt het toch een verstopping? Neem dan contact op met 0224 201 699 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Schagen Logo
Loodgieter ontstoppen Schagen afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Je riool ontstoppen met een hogedrukreiniger is een zeer krachtige manier voor het ontstoppen van een riool. Tegelijkertijd is dit wel een risicovolle manier. Om die reden raden we je aan eerst andere methoden gebruiken. Bijvoorbeeld het gebruik van een veer, plopper of soda.

Wil je toch graag aan de slag met een hogedrukreiniger? Dan is het van cruciaal belang dat je rustig en zorgvuldig te werk gaat. Je wilt natuurlijk niet dat je badkamer of keuken overstroomt met water. 

Hoe kan je dit doen? Ten eerste stop je de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Hierna spuit je de afvoer ongeveer 3 minuten flink door.

Voor hulp bij verstoppingen met spoed bel je direct de vakmannen van Ontstoppen Schagen op 0224 201 699.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer is een handig, goedwerkend middel op het moment dat de verstopping veroorzaakt wordt door bijvoorbeeld een prop restafval. Deze flexibele ontstoppingsveer druk je eenvoudig in de verstopte afvoer. Spoel hierna de afvoerbuis wel door. Zo blijft het afval niet opnieuw in de afvoer zitten.

Ook is de ontstoppingsveer in combinatie met soda zeer effectief. Soda zorgt ervoor dat de laatste aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool. In veel gevallen zorgt dit voor een extreem goede ontstopping.

Wilt het niet lukken? Of schakel je liever iemand in met jarenlange ervaring? Dit begrijpen we. Wanneer je direct contact met ons opneemt, staan we vaak dezelfde dag al bij jou aan de deur. Bel ons via 0224 201 699.

Ontstoppen afvoer Schagen
Ontstoppingsdienst Schagen

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Een oude traditionele manier om een toilet te ontstoppen, is door gebruik te maken van een ontstopper. De ontstopper creëert druk en zo verhelpt dit de verstopping.

Maak voor je begint, de ontstopper flexibeler door deze onder een warme kraan te houden. Druk de ontstopper vervolgens tegen de wand van de afvoer. Let hierbij op dat je afvoer helemaal bedekt is. Nadat de plopper goed vastzit trek je een aantal keer aan de plopper. Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’.

Heb je de verstopping weten te ontstoppen? Spoel de afvoer daarna dan goed door met water. Ook hier raden we je aan het water aan te mengen met soda. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt. Soda heeft namelijk een ontvettende werking.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 0224 201 699.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Soda is al eerder naar boven gekomen als effectieve manier ontstoppingsmanier. Hierbij is soda naar voren gekomen als hulpmiddel. Maar soda is daarentegen ook een opzichzelfstaande manier bij het ontstoppen van het riool. Hieronder leggen we jou uit hoe je dit het best kan doen.

Pak de soda en schep dit met een lepeltje in de afvoer. Laat dit een aantal minuten intrekken. Spoel de afvoer daarna door met kokend water. Dit kun je het beste een aantal keren herhalen voor een optimaal resultaat.

Soda heeft een ontvettende werking. Dit zorgt ervoor dat afvalresten als zeep of haren beter loslaten. Het gebruik van soda iis dus zeker goed bij het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Geeft het ontstoppen, ondanks herhaaldelijke pogingen, geen resultaat? Bel dan onze spoedservice van Ontstoppen Schagen op 0224 201 699.

Ontstoppen Schagen Leiding
Riool ontstoppen Schagen graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Diverse bouw- en supermarkten bieden veel verschillende ontstoppingsmiddelen aan. Helaas kan het gebruik van een aantal van deze middelen resulteren in beschadigingen in de afvoer. Deze chemicaliën hebben namelijk een bijtende werking en dit tast de binnenkant van de leidingen aan.

Daarnaast vervuil je hier ook nog eens onnodig het water mee dat in het hoofdriool komt. We raden je daarom niet aan deze middelen te gebruiken.

Wil jij jouw riool wel op een verantwoorde manier laten ontstoppen? Bel dan snel met Ontstoppen Schagen op 0224 201 699.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Wilt het ontstoppen van je riool niet echt lukken? Schakel dan de hulp van onze loodgieters in! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring binnen dit vakgebied. Daarnaast beschikken zij allemaal over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak tijdig een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt.

Woonachtig in Schagen en omstreken? Dan staan we vaak dezelfde dag nog voor je deur. Bel daarom nu naar 0224 201 699.

Graven riool Schagen

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-schagen

WC verstopt

Zit jouw riool verstopt? En woon je in Schagen of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Schagen. Wij bieden snelle service. Maak direct een afspraak!

loodgieter-schagen-ontstopping

Afvoer verstopt

Heb je te maken met een verstopte gootsteen? En woon je in de omgeving Schagen? Maak direct een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-schagen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Schagen

Woon jij in Schagen en omstreken? Voorkom hardnekkige verstoppingen en laat een riool inspectie doen! Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-schagen-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Schagen

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Schagen en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Schagen.

Loodgieter Schagen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Schagen en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Schagen! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Schagen

Onze vakkundige, ervaren loodgieters lossen jouw rioolverstopping graag voor je op. We hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 0224 201 699.

PartnersL riool.startbeurs , riool.web-directory , Riool.linkkwartier , Riool.beginzo , riool.jouwbegin , riool.beginspot

Verstopping Schagen

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Schagen!

Riool Schagen

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Schagen Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Schagen. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Schagen Langestraat

Ontstoppen Schagen heeft bij ons meedere verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

Schagen United

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Schagen.

Brandweer Kazerne Schagen

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0224 201 699

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Schagen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Schagen